Selasa, 13 Disember 2011

Cara Untuk Memadam Password Admin Pada Laptop/Desktop

video

Salam,

Di sini, saya ingin berkongsi dengan anda cara untuk membuang 'password' pada laptop/desktop Windows 7. Saya telah mencubanya dan ia sangat mudah. Ikuti langkah-langkah yang ditunjukkan pada video di atas dengan memuat turun software "Trinity Rescue Kit" pada laman web http://trinityhome.org/Home/index.php?wpid=1&front_id=12. Kemudian 'burn' ke cd kerana maklumat dalam bentuk 'image' unruk 'burn'. Selesai 'burn' anda boleh menggunakannya pada laptop/desktop yang berkenaan dengan mengikuti langkah-langkah yang dipaparkan dalam video. Sekian untuk kali ini.

Jumaat, 2 Disember 2011

video




Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku


Tuhan aku tahu banyak dosaku
Hanya ingat Kamu kala dukaku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya ‘tuk cintaku


Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mataku
Yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku


Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku





Khamis, 10 November 2011

Khamis, 22 September 2011

Khamis, 16 Jun 2011

~ Majlis Pertunangan Siti Zulaika~








My Blog Updated ~ ~

Drama Korea

Wow,sekarang ni aku tertarik ngan drama2 korea!! Memang best dan menyentuh hati betul laa.. Kadang2 rasa mcm nk p sana jer. Tp apa kan daya,duit x mencukupi kn..hehe... Setakat tgk pn jadila.. Paling best citer pasal "Comedy Romance" mmg best! Meh nk share sikit website yang saya masuk utk download2 citer korea ni....

http://www.mysoju.com/

http://www.dramacrazy.net/

http://starones.wordpress.com/

Setakat ni, website ni saja yang saya tahu...kalau anda semua tahu website lain...bleh info saya di Facebook @ emailkn kepada saya niraziera_radzi@yahoo.com... Tq!!

Rabu, 11 Mei 2011

Homestay

Bayu Emas Apartment Batu Ferringhi
~ Harga Berpatutan
~ Layari blog http://penang-homestay.blogspot.com/ utk maklumat lanjut.
~ Berikan nama saya "Aziera".
~Boleh juga contact saya di 0174172955

Selasa, 22 Mac 2011

~ Herbalife ~ Utk kesihatan seisi keluarga




Set Herbalife





Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder

  • Menyediakan vitamin dan nutrien penting. Shake pengganti sajian lanjutan ini padat dengan protien dan nutrien penting.

  • Mengandungi 19 vitamin dan mineral.9 gram protein soya dan 18 gram bila dicampurkan dengan susu atau susu soya setiap hidangan campur serat untuk menolong anda berasa kenyang dan puas.

  • Boleh membantu anda menghilangkan, menambahkan atau mengekalkan berat badan.

  • Mempunyai lima perisa.( French Vanilla 550 gm, Dutch Chocolate , 550 gm Strawberry, 550 gm Tropical Fruit, 550 gm Cappuccino 550 gm)





Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder






  • Suplemen Protein menolong menghalang rasa lapar.
  • Suplemen protein tanpa lemak yang mudah dibawa ke mana-mana untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang menyihatkan.
  • Campuran soya dan protein proprietari.
  • Mudah dibancuh dalam shake, sup dan sos.
  • Menolong membina dan mengekalkan jisim tubuh tanpa lemak.

ShapeWorks™ Tea Mix




  • Untuk kebugaran dan pengurusan berat badan
  • Campuran teh segera kalori rendah yang enak ini membantu anda kekal bertenaga dan segar sambil anda menguruskan berat badan anda.
  • Mengandungi antioksida dan teh hijau termogenik
  • Boleh dinikmati panas atau sejuk


Program Percubaan 5 hari di Centre Pulau Tikus, Pulau Pinang

Harga : RM39

Alamat : 37-A (1st Floor) Cantonment Road
Pulau Tikus 10250 Penang

Masa : Breakfast (7.30am - 10am)
Lunch (12pm - 2pm)

Free Body Scan & Consultation
Penyediaan minuman Herbalife (Formula 1, Tea)
Health & Wellness Education

Total RM165

Sekarang Special Promotion

Hanya RM39 sahaja


Tiket boleh didapati dari saya di talian ;
0174172955 (Aziera)




Khamis, 17 Mac 2011

Rabu, 16 Mac 2011

Rindu

         Aku terkenang kembali sewaktu di sekolah dulu. Terasa seperti ingin kembali semula ke alam itu. Kenangan yang paling best adalah bersama kawan2 di SMT Tunku Abdul Rahman Putra. Tidak mudah untuk aku melupakan segala-galanya yang berlaku di situ. Kerinduan semakin mendalam terhadap kawan-kawan yang kini masing2 telah mencipta kerjaya sendiri. Begitu juga diriku ini.
        Susah untuk bersama seperti dulu...Reunion semestinya ada tiap-tiap tahun,tp tak semua dapat hadir. Baru-baru ni aku pergi ke majlis pertunangan kawanku iaitu Maz.. Memang seronok kat sana walaupn hanya berlima,tp ia merupakan detik-detik yang indah sekali bila dapat berkumpul bersama. Kali ni, mungkin kami akan pergi ke Pulau Langkawi untuk reunion seterusnya..Harap-harap menjadi kali ni... Hope juga semua dapat pergi....Nk g tgk tiket jap kat Air Asia...Jumpa Lagi!!! ~~~~ : )

Photoshot {Pasir Panjang}














Pertunangan Maz!!! Edited by me....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...